Injektionsbehandlingar

 

Fillerbehandling

Vi har valt att jobba med fillers från Restylane. Med hjälp av Restylanes unika produkter kan vi anpassa och skräddarsy varje behandling utifrån dina personliga önskemål och behov. Med över 20 år på marknaden och 40 miljoner utförda behandlingar världen över är Restylane den mest säkra och pålitliga fillern på marknaden. 

 

Med fillerbehandling kan man bland annat:

 

  • Återfukta huden inifrån med Skinbooster 
  • Reducera rynkor och veck
  • Skapa volym och/eller definiera ansiktsdrag
  • Lyfta och mjuka upp skuggor och svackor i ansiktet
  • Försträka och definiera läppar 
  • Förstärka konturer och skapa harmoni 
 

 

Muskelavslappnande medel/ Azzalure  

Muskelavslappnande medel (Azzalure) är ett välbeprövat läkemedel. Det används frekvent inom den offentliga sjukvården och är numera även stort inom estetiska behandlingar. Det finns en rad olika muskelavslappnande medel som alla används för att minska anspänningsrelaterande rynkor i ansiktet.  

 

 

Behandlingen lämpar sig speciellt för rynkor mellan ögonen så kallade bekymmersrynkor, de horisontella rynkorna i panna, "kråksparkar" runt ögon, runt munnen samt käk-och halsområdet. Muskelavslappnande medel kan även användas för spänningshuvudvärk, migrän samt svettning under armar och i händerna. 

Effekten börjar märkas efter ett par dagar och håller sedan i sig  3-6 månader. För att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt individanpassar vi dosen efter dina behov. Resultatet är individuellt och kan variera från gång till gång, därför erbjuder vi alltid ett återbesök ca 14 dagar efter behandling. 

 

Alla våra behandlingar utförs i en lugn, säker och harmonisk miljö.  Vi utför inga injektionsbehandlingar på personer som är under 18 år, är gravida eller har någon form av kronisk sjukdom. Känner du dig osäker och vill veta mer är du välkommen på konsultation där vi gör en bedömning om vad som passar just dig bäst. 

Copyright © Holistic Body Consulting AB, 2020