Restylane

Söker du en skönhetsbehandling som är naturlig, säker och skräddarsydd för dina specifika önskemål? Då är Restylanes produktportfölj något för dig! Visste du att Restylane har 7 unika produkter för att anpassa varje behandling utifrån varje persons önskemål och behov?

Restylane – 15 år på marknaden. 15 miljoner behandlingar. Det säkra och effektiva alternativet.

Med Restylane kan man bland annat:

  • Återfukta huden inifrån (ansikte, läppar, händer, dekolletage) – en fuktcream på insidan som varar upp till 6 månader!
  • Reducera rynkor och veck
  • Skapa volym och/eller definition i läpparna
  • Förstärka ansiktskonturer och skapa volym t.ex. på kindbenen

Som komplement till Restylanes aktiva behandlingar som verkar inifrån finns även Restylane skincare - en unik creamserie som kompletterar Restylane genom att skydda och bygga upp huden utifrån!

Muskelavslappnande medel

Ansiktsmusklerna påverkas när vi är glada, avslappnade och skrattar men även om vi är sura och blir arga. Vår mimik påverkar linjer och rynkor i ansiktet samt vårt naturliga åldrande. Linjer och rynkor som stannar kvar och blir synliga kan behandlas med muskelavslappnande medel som botulinumtoxin A, för att göra dessa slätare eller motverka dess uppkomst. Muskeln slappnar av och kan inte dra ihop sig på samma sätt som tidigare. Detta är tillfälligt och avtar så småningom. 

Muskelavslappnande medel är väl beprövat, används inom den offentliga sjukvården och är numera även stor inom estetiska behandlingar. 

Muskelavslappnande medel används för att minska anspänningsrelaterande rynkor i ansiktet. Behandlingen lämpar sig speciellt för rynkor mellan ögonen så kallade bekymmersrynkor, de horisontella rynkorna i panna, kråksparkarna vid ögonen, runt munnen, samt käk-och halsområdet. Man kan även injicera det muskelavslappnande medlet vid ögonbrynskanten och få ett ögonbrynslyft. Vanligast är dock bekymmersrynkan i pannan mellan ögonbrynen dvs. glabellaområdet. Muskelavslappnande medel kan även användas för spänningshuvudvärk, migrän, svår svettning under armar och i händerna. 

Behandlingen med det muskelavslappnande medlet är inte speciellt smärtsamt. Injektionen görs med en tunn fin nål som oftast inte lämnar några märken efter sig. Ibland uppstår dock blåmärken och någon liten rodnad som kan täckas med make-up. Resultatet är individuellt och kan vanligtvis märkas efter ett par dagar som sedan håller mellan i 3-6 månader. För att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt så har vi individanpassar man dosen. Denna är som regel liten och återbesök och eventuell justering görs vanligtvis ca 14 dagar efter behandlingsdagen. Injektionen görs i en lugn, säker, harmonisk miljö med professionell personal. Känner du dig osäker och vill veta mer kom på en konsultation så gör vi bedömning om vad som passar just dig bäst.

Personer som är gravida eller har någon form av neurologiska sjukdomar kan inte erhålla någon behandling. 

Copyright © Holistic Body Consulting AB, 2019