Cecilia Wiking

Cecilia är specialiserad inom avancerad injektionsteknik för hud och estetiska behandlingar och är en välkänd injektionsspecialist över hela Norden. Sedan 2006 utbildar hon läkare och sjuksköterskor för Galderma. 

2014 fick hon den högsta möjliga certifieringen som sjuksköterska hos Restylane och har innehaft den sedan dess. I grunden är hon utbildad operationssjuksköterska, men har en lång och gedigen erfarenhet i branschen med tidigare anställningar på Akademikliniken Öresund, Tereskliniken samt Stureplanskliniken. År 2014 öppnade hon sin första klinik under namnet Petrikliniken men har nu landat i sin alldeless egna Klinik Wiking. 

Cecilia är också aktiv i ”Filler Academy for Nurses” som tillsammans är med och utvecklar säkerheten för hur och av vem fillers utförs.

 

Daniela Wiking

Daniela är Leg. sjuksköterska och har nästan 5 års erfarenhet inom estetiska injektioner. Hon kommer senast från Akademikliniken i Malmö.

Med Cecilia som mamma har hon fått en gedigen ”skolgång” och har sedan fyllt på med egna erfarenheter och kompletterar nu Cecilia väl med sitt lite yngre öga.

Copyright © Holistic Body Consulting AB, 2020